Urval av tidigare kunder och uppdrag

Volvo Group Trucks Operations – ledarutveckling samt teamutveckling

Nils Andreassons Arkitektkontor AB – ledarutveckling

SKTF – föreläsning om stresshantering

Omtanken – organisationsutveckling

Canon – föreläsning om mingel och nätverkande

Hermods AB – Rektors- och handledarutbildare inom SKUA; Språk och kompetensutvecklande arbetssätt samt Andragogik

Aleforsstiftelsen – kurs i grupputveckling/ledarskap

Solblommans förskola – organisationsavveckling och kommunikation

Internationella Doktorandsektionen vid Lunds Tekniska Högskola – föreläsning om nätverkande (engelska)

Collana Förlag AB – organisationsutveckling och projektledning

Training for Life – marknadsföring

WatzIT/blifullbokad.nu – samordning/marknadsföring

Kiropraktor’n – organisationsutveckling

John Wesley Företagsstyrning – organisationsutveckling

carinahermansson.se – organisationsutveckling och mentorskap

Ystad kommun – organisationsutveckling

Tillväxtverket – Fokus Framåt organisationsutveckling

Drivhuset – mentorskap för nya tjänsteföretagare

STORARTAT – relationsmarknadsföring

Bright Future – organisationsutveckling

Mod – Passion – Jonglör – föreläsning om nätvävande för företagande kvinnor

Mölndals Stad – inspirationsföreläsning om företagande på Vägledningsdagarna

Restaurang Moon – verksamhetsutveckling

samt flera hundra småföretagare vid bla mängder av egenarrangerade nätverksevent och kurser/work-shops!

ORD FRÅN TIDIGARE KUNDER

Hej, Marie! Vill bara att du ska veta att jag uppskattar dina insatser. Du är verkligen inte rädd att kavla upp ärmarna om man säger så. Stort tack!


Marie är duktig på att föreläsa och gör det mycket pedagogiskt och med stor tydlighet. Hon håller en personlig, men professionell ton och allt är mycket trivsamt. De små praktiska övningarna medför att man som åhörare får allt mycket klart för sig.


Marie har en fantastisk förmåga att koppla ihop folk med utgångspunkt i deras respektive förmåga. 


Marie är en ”fena” på att föreläsa och hålla work shops!


Tusen tack för en lysande informativ work-shop om relationsmarknadsföring (puh, långt ord) och minglet efteråt. Det var himla kul och du är bara bäst Marie Nordström!


Marie fullständigt sprudlar av just kreativitet och det utmynnar i diverse aktiviteter som är berikande för många andra, både kvinnor och män. Att hon är en professionell nätverkare är mycket tydligt, för hon ger generöst av alla sina kontakter. Bara efter några träffar slås man av hur snabbt hon ser den gemensamma affärsnyttan mellan sina kontakter och kopplar ihop dem.

Hon är också jätteduktig på att arrangera affärsmöten för och med, kompetenta, öppna, positiva affärspersonligheter för ömsesidig affärsnytta. Dessutom en strålande föreläsare och utbildare inom organisations- och individutveckling!


En heldag med Marie var som en stor dos av nytänkande, bejakande av mina talanger, se framåt, friskt, gott och ROLIGT!


Det finns goa människor och så finns det goare människor. Marie tillhör de senare!


Är något modigt stolt över mig själv tack vara dig – och samtidigt något fegt darrig och tänkte – hjälp vad har jag gjort… Så tack för ditt positiva svar! Som tog bort darret. Hjälp till självhjälp är alltid bra!!!


Härligt att träffa dig! Du är en sån där person som det bara finns EN av!


Det du kan erbjuda är verkligen nått som behövs i dagens samhälle för att bli en sann livskonstnär!


Din föreläsning hjälpte mig att inse att jag skulle jobba på det som var viktigt för mig. Du har hjälpt mig att definiera vad jag ska undvika i mitt liv och vad som får mig att må bra. Hur jag praktiskt kommer dit är en annan fråga, tror det mesta baserar sig på kommunikation. Jag måste vidare för att undvika hjärtinfarkt. Jag springer som en idiot och jag känner att jag inte utvecklas och inte får gjort något intressant. Kan vi prata vidare?


Att gå på din föreläsning var min egen stund på dagen, att bara få vara mig själv och njuta!


Man kan aldrig få höra detta för många gånger! Det är ett sätt att öppna upp och våga känna efter!


Varför vågar sig så få män till dina föreläsningar? Det är ju de som verkligen behöver det! Min man var i fas fem men det var jag som sökte hjälp eftersom jag trodde att det var något fel på mig! Tänk om jag vetat allt detta innan!


Din föreläsning gick rätt in i mitt hjärta! Hjälp mig att hitta ut!


Du var sååååå braaaa! Tack!


Dina föreläsningar är suveräna! Kom snart igen!


När jag skulle presentera mig och mitt företag så fastnade jag med att tänka på hur jag skulle förklara min verksamhet. Marie behövde bara säga en mening för att jag skulle förstå att alla mina presentationer nu skulle bli en enkel match i framtiden. – Börja meningen med att säga “Jag hjälper dig med….., sa Marie. Min standardfras var “Jag gör….”

Att hitta den lilla förlösande detaljen är Marie expert på!


Jag önskar du var min chef på riktigt!


Jag vill passa på att säga att närmast alla de kontakter jag nu har och använder mig utav är sådana jag träffat genom de nätverk du driver eller rekommenderat. Tycker att det är viktigt att det kommer fram hur betydelsefulla de är. Tack!


Tack för att du frågade! Det fick mig att konkret tänka efter vad JAG ville! Du är verkligen den ultimata coachen 🙂


Jag glömde ju säga att jag tyckte din presentation var strålande! Det kom verkligen fram hur kompetent du är och hur du jobbar och tänker!


Marie! Du vet inte vilken stor betydelse du har haft och har för mig och inte minst mitt företag! Utan dig hade jag inte varit där jag är idag och kommer att vara i framtiden! Ville bara att du skulle veta det! <3


Marie Nordström har gåvan att få andra att lyfta och att känna sig ytterst kapabla. Hon är en naturbegåvning på att nätverka, föreläsa och att få människor att känna sig sedda, uppskattade och hon kan verkligen coacha till framgång. Hon är en underhållande föreläsare som med humor, kunskap och pedagogik får allt att verka lätt begripligt och möjligt


Utan Marie Nordström hade jag och mitt företag inte befunnit sig där det är idag och jag är så tacksam att jag fått chansen att lära känna henne. Med Marie Nordström är allt möjligt och om jag hade fått tillfället att anställa henne hade jag inte tvekat en sekund. Hon är bara bäst!


Det var faktiskt det bästa minglet jag någonsin varit på och tro mig gott folk, jag har varit på en del! 😉


Så klokt! Marie – fortsätt att missionera och utbilda! Företagarsverige behöver dig och sådana som du! 😀


Sjukt grym cred till dig Marie! Kanonkväll! 


Marie Nordström brinner för att skapa möjligheter för andra och för sina kvinnliga affärskollegor. Hon bjuder på sig själv och tror på nätverkande som en viktig framgångsfaktor. Hennes träffar skapar energi och affärsmöjligheter. 


Jag har deltagit i Meet & Eat nätverksträffar och blivit imponerad och inspirerad av den varma och uppmuntrandet atmosfären som leder till kreativt tänkande och hjärtligt utbyte mellan deltagarna. Maries egna varma och generösa personlighet är ett viktigt skäl till uppkomsten av dessa fantastiska luncher. Även när hon inte är där, så finns den kultur hon skapat närvarande. Ser fram emot flera nätverksträffar och kan bara ana vilka frukter som skall komma av dessa nya kontakter.!


När mitt företag behövde en uppryckning anlitade jag Marie. Marie är kreativ, kunnig och har förmåga att visa på det som är väsentligt för lyckade affärer. Jag kan varmt rekommendera hennes tjänster.  


Marie är en ledstjärna. Jag har lärt mig massor av Marie, för hon är väldigt generös med sin kunskap och delar med sig. Väldigt lärorikt för en nybörjare inom gebitet. Tack Marie för att du finns och förgyller min värld.


Marie Nordström är en kreativ och energigivande entreprenör. Hennes Meet & Eat, ett nätverk som bygger på enkelhet, ärlighet och ömsesidighet är en strålande idé. Det är enkelt att under hennes ledning lära känna andra inspirerande kvinnliga företagare. Hon fokuserar mycket på att skapa affärsnytta och är behjälplig att vi, deltagare ska komma igång med nätverkandet. Hoppas att flera hittar till dessa eminenta månadsträffar!


Marie är kreativ, professionell och brinner verkligen för sitt ämne. Delar gärna med sig av sin kunskap men behåller sin integritet. Rekommenderas å det varmaste!


Marie är professionell och hjälpsam med ett starkt affärsfokus, vet vilka personer som bör träffa varandra. Glädje, inspiration och effektivitet är andra ledord som Marie delar med sig av.


I have had the pleasure of meeting Marie and highly recommend her skills and professionalism. In just a short time of meeting Marie I came away with amazing tools and tips on how to approach your personal goals.


karismasthlm_se_2015